Eurogamer.nl

Sea of Thieves closed beta aangekondigd

Tijd om te plunderen!

Ontwikkelaar Rare heeft laten weten dat de Sea of Thieves closed bčta van 24 januari tot 29 januari speelbaar is.

De testfase is beschikbaar voor iedereen die voor 1 december 2017 lid is geworden van het Sea of Thieves Insider Programme, alsook voor iedereen die de game van tevoren heeft besteld. Tijdens de bčta is een gedeelte van de volledige game beschikbaar om te testen.

Rare geeft ook aan dat de bčta niet onder een NDA valt en dat het daarom is toegestaan om screenshots, video's en livestreams van de game te maken. Hou daarom ook vooral het Eurogamer Benelux YouTube-kanaal in de gaten.

De Sea of Thieves releasedatum is bekend, dus maak je maar alvast klaar om het dek te schrobben, het anker te heffen en naar booty te speuren. Arr.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF