Eurogamer.nl

Blizzard toont interesse in door fan gemaakte Overwatch-map

Op naar Caďro?

Overwatch-fan Joshua Llorente heeft de interesse gewekt van Blizzard Entertainment met zijn zelfgemaakte map. Blizzard-medewerker Jeff Kaplan liet op Reddit alvast weten 'contact te zullen opnemen' met Llorente.

De fan onthulde recent zijn zelf bedachte map voor Overwatch. Deze heet Cairo en speelt zich in en tussen een aantal Egyptische gebouwen af. De map is bedoeld voor de Payload-modus van Overwatch. Llorente werkte er gedurende twee maanden aan.

Het is nog niet bekend of Blizzard ook echt van plan is om de map naar de game te brengen, maar de interesse van Jeff Kaplan is in elk geval hoopgevend voor de jonge ontwikkelaar.

Overwatch lanceerde in 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site lees je Yvo's Overwatch review.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF