Eurogamer.nl

Gerucht: Red Dead Redemption release gelekt

Dat wordt een mooie lente.

Op de Deense webwinkel Coolshop stond even de vermoedelijke releasedatum van Red Dead Redemption 2 vermeld als 8 juni 2018.

Inmiddels is de datum alweer verwijderd en vervangen met een algemeen '2018'. In de laatste trailer van Red Dead Redemption 2 geeft Rockstar aan dat de game in de lente van 2018 verschijnt, wat overeenkomt met de gelekte datum.

Het is goed mogelijk dat de webwinkel het aan het juiste eind heeft. Overigens heeft dezelfde webwinkel ook de releasedatum van Grand Theft Auto 5 gelekt. Het is ook opvallend dat de winkel alleen PlayStation 4 en Xbox One versies aanbiedt, wat slecht nieuws is voor degene die op een pc-versie hoopt.

Wat het ook wordt, we hopen dat Rockstar Red Dead Redemption 2 na release lang blijft ondersteunen. Zo kreeg Grand Theft Auto 5 de Doomsday Heist en nog wel veel meer updates sinds de release in 2013.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF