Eurogamer.nl

Insurgency: Sandstorm krijgt toch geen verhaalmodus

Maar zeg nooit nooit.

Ontwikkelaar New World Interactive laat weten dat Insurgency: Sandstorm toch geen verhaalmodus krijgt. Tijdens de E3-beurs van 2017 liet de studio nog een nieuwe trailer zien die zich op een vrouwelijke soldaat richt.

"Ons doel is om de game in 2018 te lanceren en de multiplayer op ieder vlak te verbeteren. De verhaalmodus neemt te veel tijd in beslag om dat te realiseren en daarom parkeren we het voor nu", aldus de ontwikkelaar.

Begin 2016 is Insurgency: Sandstorm officieel aangekondigd. De game is het tweede deel in een serie die van origine als modificatie voor de Source Engine begon. De tactische multiplayer shooter komt dit jaar uit voor de PC, Playstation 4 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Registreren

OF