Eurogamer.nl

Hoofdontwikkelaar Uncharted: The Lost Legacy verlaat Naughty Dog

Werkt vanaf nu voor Crystal Dynamics.

Shaun Escayg maakt via Twitter bekend dat hij niet langer voor Naughty Dog werkt. Escayg was de afgelopen zeven jaar in dienst bij die studio, onder andere als creative director voor Uncharted: The Lost Legacy. Hij zet zijn carrière verder bij Tomb Raider-ontwikkelaar Crystal Dynamics.

Escayg werkte bij Naughty Dog onder andere mee aan The Last of Us en Uncharted 4. Voor Uncharted: The Lost Legacy was hij een van de hoofdontwikkelaars. Welke functie Escayg bij Crystal Dynamics opneemt, is nog niet geweten. Wel is bekend dat hij meewerkt aan de de Avengers-game van die studio

12

Uncharted: The Lost Legacy lanceerde in 2017 als standalone-uitbreiding voor Uncharted 4. Carl zijn Uncharted: The Lost Legacy review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Registreren

OF