Eurogamer.nl

Monster Hunter World '40 tot 50 uur lang'

Monsterlijk groot.

De regisseur van Monster Hunter World heeft in een interview met Mein-MMO laten weten dat de game ongeveer 40 tot 50 uur lang is.

'Het hangt van de speler af', aldus Yuya Tokuda. De schatting heeft alleen betrekking op de campaign, aangezien de postgame content niet wordt meegerekend. Bovendien krijgt de game regelmatig nieuwe wekelijkse quests en andere gratis updates die de game nog groter moeten maken.

Onlangs was de Monster Hunter World bčta speelbaar op de PlayStation 4 en wij waren erbij om de testfase te streamen. De game komt uit op 26 januari 2018 voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Een pc-versie staat ook in de planning, maar deze heeft nog geen releasedatum.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.