Eurogamer.nl

Destiny 2 krijgt The Dawning event

Het is een kerstspecial met een coole naam.

Ontwikkelaar Bungie onthult het The Dawning event voor Destiny 2. Het evenement start op dinsdag 19 december en duurt tot dinsdag 9 januari.

The Dawning voegt onder andere sneeuballengevechten aan Destiny 2 toe. Ook zijn alle social spaces in de game versierd met slingers, lampions en andere lampjes. Je krijgt tevens tijdelijk de beschikking over sneeubal-wapens in Strikes.

1

Het evenement introduceert verder een lastige Mayhem mode voor de Cruicible. Daarnaast kun je gedurende The Dawning speciale cadeaus uitdelen en ontvangen van vendors en agents. Eververse heeft tijdens The Dawning speciale cosmetische items.

Bungie heeft onlangs de Curse of Osiris expansion voor Destiny 2 uitgebracht. Sander zijn Destiny 2: Curse of Orisis review lees je nu op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.