Eurogamer.nl

Assassin's Creed Origins krijgt Final Fantasy content

Veer je van op.

Ubisoft introduceert deze maand een 'Surprise Quest' voor Assassin's Creed Origins die mogelijk een Chocobo aan de game toevoegt.

Ontwikkelaar Ubisoft heeft eerder al aangegeven dat de game in december onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad, een horde mode en enemy scaling krijgt. De studio hint in een nieuw bericht echter ook dat Origins speciale Final Fantasy content krijgt.

1

Deze maand lanceert ook de laatste Trial of the Gods, ditmaal met de god Sekhmet. De beproevingen van Anubis en Sobek worden in december ook weer tijdelijk beschikbaar gemaakt.

Het is niet verwonderlijk dat Assassin's Creed Origins speciale Final Fantasy content krijgt. Eerder dit jaar heeft Final Fantasy 15 namelijk ook Assassin's Creed DLC gekregen. Het Assassin's Festival is nog tot 31 januari aanwezig in de game.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF