Eurogamer.nl

Jak 2, 3 and Combat X Racing komen naar de PlayStation 4

Zeer binnenkort.

Jak 2, Jak 3 en Jak X: Combat Racing zijn vanaf volgende week speelbaar voor de PlayStation 4. Vanaf 6 december zijn de games beschikbaar via de eShop. Eerder dit jaar bracht Sony ook al de originele Jak and Daxter opnieuw uit voor de PlayStation 4.

Opvolger Jak 2 lanceerde in 2003 en introduceerde onder andere een open wereld en voertuigen. Jak 3 kwam een jaar later uit en bouwde verder op die elementen. Jak X: Combat Racing was tenslotte een racegame met power-ups. Alle nieuwe versies bieden een 1080p-resolutie en ondersteuning voor Trophies.

Eerder kwam er ook al een nieuwe Ratchet & Clank game naar de PlayStation 4. Nu is het enkel nog wachten tot ook Sly Cooper zijn debuut maakt op de console.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF