Eurogamer.nl

DayZ verlaat Early Access in 2018

Verschillende nieuwe features eveneens aangekondigd.

Ontwikkelaar Bohemia Interactive laat weten dat DayZ in 2018 Early Access verlaat. Begin volgend jaar krijgt de game een bta-fase, om later dat jaar officieel te lanceren.

Oorspronkelijk stond de bta-fase gepland voor eind 2017. De interne tests voor die fase hebben volgens de ontwikkelaar echter vertraging opgelopen. Daarnaast is er ook een lijst met nieuwe features bekendgemaakt voor de game.

Zo voegt de bta-versie onder andere nieuwe soorten zombies, dieren, wapens en ziektes toe. Ook verbetert die versie de AI van de zombies en dieren in de game. Tijdens de bta-fase krijgt de game ook nog vliegtuigen en motorfietsen, evenals de mogelijkheid om voertuigen naar je eigen wensen aan te passen.

12

Bohemia Interactive benadrukt bovendien dat de game ook na de officile release van de game nieuwe content krijgt. Zo komen er ook nadien nog onder andere nieuwe wapens en voertuigen.

DayZ kwam in 2009 uit als een mod voor Arma 2. In 2013 volgende de stand-alone-versie van de game in Early Access. Sindsdien bleef het lang stil rond de game. In 2015 maakte de ontwikkelaar wel nog bekend dat DayZ een offline singleplayermodus krijgt.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Registreren

OF