Eurogamer.nl

Ashly Burch komt terug in Life is Strange: Before the Storm bonusepisode

De originele stemactrice voor Chloe.

Stemactrice Ashly Burch keert terug in de bonusepisode voor Life is Strange: Before the Storm. Burch speelde de rol van Chloe Price in de originele Life is Strange.

Door een dispuut tussen enkele grote uitgevers en stemacteursvakbond SAG-AFTRA werd Burch vervangen door Rhianna DeVrie in Life is Strange: Before the Storm. Dat dispuut is intussen uitgeklaard, waardoor Burch nu alsnog terugkeert voor de rol van Chloe.

Ook Hannah Telle keert terug in de bonusepisode. Zij speelde de rol van Max Caulfield in de eerste game. Het is de eerste keer sinds die game dat beide actrices terug same aan een game werken. Eerder maakte ontwikkelaar Deck Nine al bekend dat je in de Life is Strange: Before the Storm bonusepisode als Max speelt.

Voorlopig maakt de ontwikkelaar de bonusepisode enkel beschikbaar voor eigenaars van de Deluxe Edition. Op de site lees je Nathans Life is Strange: Before the Storm review.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF