Eurogamer.nl

Total War-ontwikkelaar Creative Assembly werkt aan nieuwe IP

Er staan meerdere vacatures open.

Total War-ontwikkelaar Creative Assembly werkt aan een nieuwe multiplatform IP. Dat is op te maken uit meerdere openstaande vacatures op de website van het bedrijf. Het betreft het 'grootste project' waar de studio ooit aan heeft gewerkt.

Er wordt gezocht naar een Lead Technical Artist, Senior Meta Game Designer en Lead System Designer. Het genre is niet op te maken, maar het takenpakket bestaat onder meer uit het werken aan de 'economie en progressie' van de game.

Daarnaast worden ook leaderboards, uitdagingen en evenemten genoemd. Het lijkt daardoor waarschijnlijk dat er een multiplayer gedeelte in de game zit.

Creative Assembly heeft onlangs Total War: Warhammer 2 gelanceerd. Bruce zijn Total War: Warhammer 2 review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.