Eurogamer.nl

Call of Duty: WW2 dedicated servers keren terug

Wat een toewijding.

Ontwikkelaar Sledgehammer Games laat via Twitter weten dat de dedicated servers voor Call of Duty: WW2 weer beschikbaar zijn.

De studio had de servers tijdelijk vervangen door P2P-servers vanwege technische problemen. De P2P-servers zorgden echter weer voor andere mankementen, zoals foutieve hit detection en het verlies van je voortgang in de game.

Sledgehammer blijft spelers echter oproepen om problemen te melden. De Headquarters-lobby blijft voorlopig ook nog gesloten voor grote groepen spelers. Je kunt wel anderen uitnodigen in je eigen Headquarters.

Er is meer Call of Duty: WW2-gerelateerd nieuws. Zo heeft Sledgehammer de implementatie van Call of Duty: WW2 microtransacties uitgesteld. Ook is er een einde gemaakt aan dubbele XP in Call of Duty: WW2.

ADVERTENTIE

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.