Eurogamer.nl

Hitman tv-serie in de maak

Kaalslag.

Filmsite Deadline meldt in een reportage dat Fox 21 en Hulu aan een Hitman tv-serie werken. Het is nog onbekend wanneer de serie wordt uitgezonden.

De pilotaflevering van de Hitman-serie wordt geschreven door Derek Kolstad, de bedenker en schrijver van de John Wick-films. Kolstad is tevens de producent van de serie. Volgens Deadline maakt de serie zoveel mogelijk gebruik van de bestaande Hitman-mythologie.

In het verslag van de site staat verder dat Hitman-studio IO Interactive op dit moment aan twee nieuwe Hitman-titels werkt. Enige tijd onthulde de studio al dat er aan een nieuwe Hitman-game wordt gewerkt. Over het mogelijke tweede project is nog niks bekend.

Er zijn in het verleden ook twee Hitman-films gemaakt. Deze films maakten echter relatief weinig gebruik van de verhaallijnen en thema's uit de bestaande Hitman-games. Yvo zijn Hitman: Agent 47 review lees je hier nog eens.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Registreren

OF