Eurogamer.nl

Sony patenteert Syphon Filter

Nieuwe game in de maak?

Sony heeft een verzoek ingediend om Syphon Filter als handelsmerk te patenteren.

De Syphon Filter-reeks startte achttien jaar geleden op de originele PlayStation. Je speelde als Gabriel Logan, een speciaal agent die op het spoor is van een biologisch wapen genaamd Syphon Filter. De serie werd ontwikkeld door SIE Bend Studios, die momenteel aan Days Gone werken.

Het patent omschrijft een 'computer game die te downloaden is van het internet', maar ook 'elektronische diensten die middels het internet worden geleverd'. Op het moment van schrijven is het patent nog niet goedgekeurd.

Kijkende naar de omschrijving zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk dat de oude Syphon Filter-games opnieuw worden aangeboden als digitale downloads, of dat er een nieuwe game wordt gemaakt met online mogelijkheden. Sony heeft hoe dan ook nog geen aankondiging gedaan.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF