Eurogamer.nl

Online multiplayer voor PlayStation 4 tijdelijk gratis voor iedereen

Gratis periode begint deze woensdag.

Sony organiseert deze week een PlayStation Plus open multiplayer event. Van 15 tot 20 november heb je geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de online multiplayermodus van games te spelen.

Volgens Sony is het aanbod geldig voor alle PlayStation-games met een multiplayermodus. Zo kun je de multiplayer in bijvoorbeeld FIFA 18 of Call of Duty: WW2 uitproberen zonder eerst een PlayStation Plus-abonnement aan te schaffen.

Er is meer Sony-gerelateerd nieuws. Zo is het aanbod van gratis PlayStation Plus games voor november al enige tijd bekend. Het bedrijf is ook van plan om meer over aankomende titels als Dreams en Ghost of Tsushima te onthullen tijdens PSX 2017.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF