Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Seven: The Days Long Gone releasedatum bekend

Sluipt volgende maand uit de schaduw.

Ontwikkelaar Fool's Theory maakt de releasedatum van Seven: The Days Long Gone bekend. De isometrische stealth game lanceert op 1 december voor de pc.

Fool's Theory is de nieuwe studio van enkele voormalige CD Projekt RED-medewerkers. In de game krijg je een post-apocalyptische open wereld voorgeschoteld waarin het je vrij staat om je doestelling te bereiken door middel van stealth, actie en parcouring.

Cover image for YouTube videoSeven: The Days Long Gone - Traversal & Movement

De game lijkt in elk geval veelbelovend met Jakub Rokosz aan het roer, een van de belangrijkste quest designers voor The Witcher 3. Ook The Witcher 3-componist Marcin Przybyłowicz werkt mee aan de game.

Of Seven: The Days Long Gone het niveau van de CD Projekt RED-games haalt, valt nog af te wachten. Intussen lees je alvast nog eens onze The Witcher 3: Blood and Wine review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Seven

PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties