Eurogamer.nl

Bluehole kondigt steampunk MMO Ascent: Infinite Realm aan

Studio maakte eerder PlayerUnknown's Battlegrounds.

Ontwikkelaar Bluehole kondigt Ascent: Infinite Realm (AIR) aan. De steampunk MMO krijgt begin 2018 een gesloten bŤta op de pc.

In AIR gebruik je voertuigen als transportmiddel en als wapens. Zo beschikt de game over een Realm vs Realm PvP-modus waarin twee teams het in luchtschepen tegen elkaar opnemen. Je kunt in deze modus ook mechs en artilleriegeschut gebruiken.

Ascent: Infinite Realm heeft nog geen officiŽle releasedatum. Bluehole ontwikkelde in het verleden al MMO's als TERA. De studio is echter voornamelijk bekend als maker van PlayerUnknown's Battlegrounds. De PlayerUnknowns Battlegrounds release op de Xbox One is ook bekend.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF