Eurogamer.nl

Fortnite Battle Royale passeert de grens van 20 miljoen spelers

Het is druk in de Battle Bus.

Epic Games laat weten dat Fornite Battle Royale de grens van 20 miljoen spelers heeft gepasseerd. Daarmee steekt de free-to-play game de 17 miljoen verkochte exemplaren van inspiratiebron PlayerUnknown's Battlegrounds voorbij.

Hoewel Fornite Battle Royale gratis en op meerdere platformen beschikbaar is, blijft het een groot succes voor de studio. Onlangs had de game 800.000 gelijktijdige spelers, maar dat valt in het niet bij de ruim 2,5 miljoen van PlayerUnknown's Battlegrounds.

Het succes kent echter ook een keerzijde. Eerder moest Epic Games zich verontschuldigen voor prestatieproblemen in Fortnite Battle Royale door teveel spelers en heeft het duizenden Fortnite Battle Royale cheaters verbannen.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Registreren

OF