Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Atlus onthult Shin Megami Tensei 5

UPDATE: komt ook naar het Westen.

UPDATE:Atlus bevestigt middels een nieuwe trailer dat Shin Megami Tensei 5 ook naar het Westen komt. De Nintendo Switch-game heeft nog geen officiële releasedatum.

Cover image for YouTube videoShin Megami Tensei V Announcement Trailer (PEGI)

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Atlus heeft Shin Megami Tensei 5 onthuld. De game is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch.

Atlus heeft eerder dit jaar al laten weten dat de studio aan een Nintendo Switch-game werkt. Het bedrijf heeft nu officieel laten weten dat die game Shin Megami Tensei 5 is. In een eerste korte trailer is enkel kort een stedelijke setting te zien. Verdere informatie ontbreekt nog.

Cover image for YouTube video『真・女神転生Ⅴ』ティザートレーラー

De Shin Megami-tensei-games zijn een reeks post-apocalyptische RPG's. De serie bestaat dit jaar precies 25 jaar. De reeks heeft door de jaren heen meerdere spin-offs gekregen, waaronder de Persona-games. Atlus heeft onlangs ook de gratis game SMT: Synchronicity Prologue uitgebracht voor de pc.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Shin Megami Tensei Switch

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties