Eurogamer.nl

Atlus onthult Shin Megami Tensei 5

UPDATE: komt ook naar het Westen.

UPDATE:Atlus bevestigt middels een nieuwe trailer dat Shin Megami Tensei 5 ook naar het Westen komt. De Nintendo Switch-game heeft nog geen officiŽle releasedatum.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Atlus heeft Shin Megami Tensei 5 onthuld. De game is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch.

Atlus heeft eerder dit jaar al laten weten dat de studio aan een Nintendo Switch-game werkt. Het bedrijf heeft nu officieel laten weten dat die game Shin Megami Tensei 5 is. In een eerste korte trailer is enkel kort een stedelijke setting te zien. Verdere informatie ontbreekt nog.

De Shin Megami-tensei-games zijn een reeks post-apocalyptische RPG's. De serie bestaat dit jaar precies 25 jaar. De reeks heeft door de jaren heen meerdere spin-offs gekregen, waaronder de Persona-games. Atlus heeft onlangs ook de gratis game SMT: Synchronicity Prologue uitgebracht voor de pc.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF