Eurogamer.nl

Pokémon GO Halloween Event officieel onthuld

Kan nog Banette.

Ontwikkelaar Niantic heeft de Pokémon GO Halloween Event onthuld. Het evenement duurt van vrijdag 20 oktober tot donderdag 2 november.

Het Halloween Event introduceert eerst de Ghost-Pokémon Duskull, Dusclops, Shuppet, Sableye en Banette. Eerder doken er al geruchten op dat Niantic Gen 3 Pokémon aan Pokémon GO toevoegt. De studio is van plan om in december meer nieuwe Pokémon te introduceren.

Gedurende het Halloween Event krijg je extra Candy voor het vangen, uitbroeden en overzetten van Pokémon. Je krijgt ook twee keer zoveel Candy van je Buddy Pokémon. Je hebt tijdens het evenement ook meer kans om Ghost-Pokémon zoals Ghastly en Misdreavus tegen te komen.

Als je meer wilt weten over hoe je alle Pokémon vangt, check dan ons uitgebreid overzicht met Pokémon Go tips.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.