Eurogamer.nl

Call of Duty: WW2 London map onthuld

Blitzkrieg Bop.

Ontwikkelaar Sledgehammer heeft laten weten dat Call of Duty: World War 2 een map bevat die zich in Londen tijdens de Blitz afspeelt.

De ontwikkelaar heeft twee afbeeldingen uitgebracht waarop de map London Docks te zien is. De map speelt zich zowel boven- als ondergronds af. Sledgehammer geeft aan dat de map 'in de studio favoriet is voor TDM, Domination en Hardpoint matches'.

londen

Ook onthult Sledgehammer Gridiron, een multiplayer modus die gebaseerd is op Uplink. Op een van de afbeeldingen is te zien hoe de speler een voetbal in handen heeft. Verdere details heeft de ontwikkelaar nog niet gedeeld.

Call of Duty: World War 2 komt op 3 november uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onlangs is er info over Call of Duty: WW2 Zombies en loot crates gelekt.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF