Eurogamer.nl

Civilization 6 update past religiesysteem aan

Goddank.

Firaxis heeft een nieuwe Civilization 6 update aangekondigd. Hiermee wordt het religiesysteem in de game aangepast.

Zo worden er twee nieuwe pantheons toegevoegd, alsook de nieuwe Founder, Follower, Enhancer en Worship geloofsovertuigingen. Die ontgrendelen weer twee nieuwe gebouwen en een nieuwe Warrior Monk unit. Het vechtsysteem voor religieuze units wordt ook aangepast en staat nu onder andere flanking toe.

De update brengt ook verbeteringen aan de gebruikersinterface en de AI met zich mee. Zo bouwen computergestuurde tegenstanders nu meer schepen en is het Diplomacy-scherm leesbaarder gemaakt. Ook worden de minst nuttige Gossip-berichten uit de game verwijderd.

De patch wordt ergens in de herfst uitgebracht. Firaxis belooft dan 'een volledige lijst met alles wat er in [de update] gaat' te delen. De Civilization 6 review lees je op de site. Er is ook een nieuw Civilization-bordspel in de maak.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF