Eurogamer.nl

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon krijgen nieuwe Island Challenge Trials

Alo-lading aan nieuwe info.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon krijgen nieuwe Island Challenge Trials. Daarnaast introduceren de games de Alola Photo Club en de mogelijkheid om te surfen tussen de verschillende eilanden van Alola.

In de Island Challenge Trials vecht je tegen de Totem Pokémon van de verschillende eilanden om het nadien op te nemen tegen de leider van elk eiland. In de nieuwe games zijn de bestaande Trials herwerkt en komt er een nieuwe Trial waarin je het tegen eilandleider Mina opneemt.

Ook niew is de mogelijkheid om op de rug van een Mantine van het ene naar het andere eiland te surfen. Onderweg voer je stunts uit en probeer je een hogere score te halen dan andere trainers. Daarnaast kom je in Ultra Sun en Ultra Moon meer dan 400 verschillende Pokémon tegen.

Tot slot introduceren de games ook de Alola Photo Club. Daar is het mogelijk om foto's te maken van jezelf en je favoriete Pokémon. Je krijgt de keuze uit verschillende camerstandpunten, outfits en poses. Op die manier verbeter je de band met je Pokémon.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon lanceren op 17 november voor de 3DS. Op de site vind je Berts Pokémon Sun en Moon review.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF