Eurogamer.nl

Destiny 2 krijgt Faction Rallies evenement

Sluit je aan bij je favoriete factie.

Vanaf volgende week zijn de Faction Rallies in Destiny 2 te spelen.

Om mee te kunnen doen aan de Faction Rallies, moet je eerst level 20 zijn en de campaign uitspelen. Op dat moment zijn er in de social hub drie factieleiders te vinden waar je uit kunt kiezen. Door activiteiten te doen, verdien je tokens voor jouw gekozen factie.

reps

De tokens zijn in te leveren voor exclusieve loot. De factie die aan het einde van het evenement de meeste tokens heeft verzameld, verkoopt een uniek wapen voor duizend glimmer. Ben je geen onderdeel van de winnende factie, dan kost het wapen 50,000 glimmer.

Het evenement loopt van 26 september tot 3 oktober. Voorafgaand aan het evenement worden de Destiny 2 servers op 25 september offline gehaald voor onderhoud. Dat onderhoud staat voor zes uur gepland. Meer informatie vind je op de Destiny 2 site.

De Destiny 2 review is nu op de site te lezen.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF