Eurogamer.nl

Doom op de Nintendo Switch bevat geen SnapMap Editor

Daarnaast staat het mutliplayer gedeelte niet op de cartridge.

Uitgever Bethesda laat weten dat Doom op de Nintendo Switch geen SnapMap editor bevat. De level editing tools zaten tot dusver wel in iedere uitgave van de game. Daardoor kunnen Switch-eigenaren zelf geen levels maken of uitwisselen.

Daarnaast staat het mutliplayer gedeelte van de game wegens ruimtegebrek niet op de cartridge. Iedereen die de fysieke versie koopt moet het multiplayer gedeelte los downloaden. De digitale versie is wel compleet beschikbaar.

Tijdens de afgelopen Nintendo Direct zijn Doom en Wolfenstein 2: The New Colossus aangekondigd voor Nintendo Switch. Onze Doom review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.