Eurogamer.nl

Bungie onthult roadmap voor Destiny 2 in september

Xur keert terug!

Bungie heeft een roadmap voor alle activiteiten in Destiny 2 gedurende de maand september onthuld.

Zo zijn de Trials in de game vanaf 15 september beschikbaar. Eerder raakte al bekend dat de Destiny 2 raid ook half september wordt geďntroduceerd. Handelaar Xur is eveneens vanaf 15 september in Destiny 2 te vinden.

1

Op 26 september organiseert Bungie de Faction Rally. Er is op dit moment nog geen informatie over dit evenement. De wekelijkse Nightfall- en Flashpoint-activiteiten zijn al sinds de release van de game beschikbaar.

Destiny 2 is op 6 september uitgebracht voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Op de site vindt je een gids met 5 dingen die je over Destiny 2 moet weten. Bekijk ook ons overzicht met Destiny 2 info.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF