Eurogamer.nl

Clansysteem Destiny 2 nog niet beschikbaar

Nog even op jezelf aangewezen.

Bungie laat weten dat het Destiny 2 clansysteem pas 'een paar dagen na lancering' beschikbaar is.

Met het clansysteem kunnen speler emblemen en andere cosmetische items voor de gehele groep ontgrendelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een Guided Game op te starten, waarmee clanleden een solo-speler in een raid kunnen begeleiden.

Guided Games zijn vanaf 12 september in gesloten bčta-vorm beschikbaar. Hier kun je je niet voor inschrijven, spelers worden willekeurig gekozen. Het systeem wordt dan alleen getest op de Nightfall Strike. Op 26 september moet het Guided Games-systeem voor iedereen beschikbaar zijn, zowel in de Strike als in de raid.

De eerste Destiny 2 raid is vanaf 13 september beschikbaar. Op de site vind je de vijf dingen die je over Destiny 2 moet weten.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF