Eurogamer.nl

Mirage: Arcane Warfare tijdelijk gratis via Steam

Magische zet.

Ontwikkelaar Torn Banner Studios biedt Mirage: Arcane Warfare tijdelijk gratis aan via Steam. Vanaf 19u vanavond is de game 24 uur lang gratis te downloaden. Nadien daalt de prijs van de game permanent van 30 euro naar 10 euro.

De actie is volgens de ontwikkelaar een gevolg van de tegenvallende verkoopcijfers. Daardoor is het voor de huidige spelerspopulatie te moeilijk om wedstrijden te vinden voor de game.

12

"We denken dat Mirage een groter publiek kan bereiken, en we gaan er dan ook alles aan doen om de game in de handen van meer mensen te krijgen", aldus Torn Banner Studios. De studio meldt ook dat er een Special Update Edition van de game komt met onder andere exclusieve in-game uitrustingen en de soundtrack van de game.

Mirage: Arcane Warfare lanceerde op 23 mei voor de pc. Eerder dit jaar bood ontwikkelaar Torn Banner Studios ook al Chivalry: Medieval Warfare tijdelijk gratis via Steam aan.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF