Eurogamer.nl

Microsoft: 'Xbox One X snelst verkopende Xbox pre-order ooit'

Voorlopig uitverkocht.

Microsoft laat weten dat de Xbox One X de 'snelst verkopende Xbox pre-order ooit' is. Het apparaat is in de eerste vijf dagen vaker verkocht dan de voorgaande Xbox-consoles. Het bedrijf maakt echter geen cijfers bekend.

De Xbox One X is sinds de Microsoft Gamescom presentatie van afgelopen zondag vooraf te bestellen. Tot dusver is alleen de The Xbox One X Project Scorpio Edition beschikbaar. Inmiddels is de console is de meeste winkels uitverkocht.

Microsoft geeft aan de 'productie van de Xbox One X te verhogen'. Vanaf volgende maand komt de pre-order voor de standaard Xbox One X beschikbaar. Tijdens de Gamescom is ook de Xbox One S in Minecraft-stijl onthuld.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.