Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Biomutant gelekt

UPDATE: officieel aangekondigd.

UPDATE: THQ Nordic heeft Biomutant officieel aangekondigd. De game lanceert in 2018 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Biomutant is een open-world action RPG. Je hebt in de game het vermogen om het uiterlijk en de vaardigheden van je personage met behulp van mutaties en mechanische upgrades te wijzigen.

Cover image for YouTube videoBiomutant - Cinematic Trailer

De game wordt ontwikkeld door de Zweedse studio Experiment 101. Deze ontwikkelaar is opgericht door ex- Avalance Studios-medewerkers. Het team achter Biomutant werkte eerder aan Mad Max en de Just Cause-games.

Oorspronkelijk bericht: In een Duits gamesblad is een advertentie van Biomutant opgedoken. De game moest tijdens Gamescom onthuld worden.

Biomutant is een openwereld actie-RPG, in een postapocalyptische wereld. Je speelt als een dier dat lijkt op een wasbeer, met één oog en een groot zwaard. Hij heeft een sprinkhaan als metgezel. Volgens de omschrijving van THQ Nordic is de game 'Het postapocalyptische kung-fu fabel'.

De game komt ergens in 2018 uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Biomutant

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties