Eurogamer.nl

Blizzard kondigt Gamescom onthullingsceremonie aan

Koele verrassingen.

Blizzard houdt een onthullingsceremonie op Gamescom, aldus de studio.

Op 21 augustus geeft Blizzard een filmpje vrij dat een tipje van de sluier oplicht. Dat filmpje komt om 16:00 uur online. Het daadwerkelijke evenement vindt plaats op Gamescom, op 23 augustus om 16:00 uur. Het evenement is via een livestream te bekijken.

Blizzard heeft alvast laten weten dat er een nieuw Overwatch-filmpje wordt getoond. Verdere onthullingen zijn nog niet gemaakt, al gaan er geruchten dat er een nieuwe World of Warcraft uitbreiding wordt getoond.

Onlangs is Doomfist toegevoegd aan Overwatch. Marcel zijn World of Warcraft: Legion review lees je nogmaals op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.