Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EA overweegt om meer games naar de Switch te brengen

Als FIFA 18 voldoende verkoopt.

Electronic Arts overweegt om meer games naar de Nintendo Switch te brengen. De uitgever wacht echter de verkoopresultaten van FIFA 18 af alvorens een beslissing te nemen.

"EA wil meebouwen aan de toekomst van de Switch. Daarom bieden we dit jaar voor de eerste keer een volwaardige FIFA-game voor een draagbare console aan", aldus topman Patrick Söderlund.

Cover image for YouTube videoFIFA 18 - 4 redenen waarom Ronaldo de cover NIET verdient

Het bedrijf wil echter de verkoopcijfers van FIFA 18 voor de Switch afwachten, alvorens verder in te zetten op de console. Indien de resultaten meevallen, is er volgens Söderlund 'geen enkele reden om niet zo veel mogelijk van onze games naar deze console te brengen'.

FIFA 18 lanceert op 29 september voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox 360 en Xbox One. Eerder maakte Electronic Arts al bekend dat de FIFA 18 Switch-versie geen The Journey-modus bevat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 18

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties