Eurogamer.nl

Sony biedt tijdelijk 15 maanden PS Plus voor de prijs van 12 aan

Best een Pluspunt.

Sony laat weten dat je tijdelijk een PlayStation Plus-abonnement van 15 maanden kunt krijgen voor de prijs van 12 maanden. Het aanbod is geldig tot 29 augustus.

1

Sony heeft eerder al laten weten dat de prijzen van PlayStaiton Plus per 31 augustus worden gewijzigd. De prijs van een jaarabonnement worden na deze datum verhoogd van 49,99 naar 59,99 euro per jaar. Ook de prijzen per maand en per kwartaal worden verhoogd.

Het bedrijf heeft eerder aan Eurogamer.net laten weten dat de prijsverhoging het gevolg is van 'verschillende marktomstandigheden'. Verder geeft het bedrijf aan dat 'we spelers nog altijd waar voor hun geld blijven geven'.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.