Eurogamer.nl

Titanfall: Assault nu beschikbaar op mobiele apparaten

Stand-by for Titanfall RTS.

Titanfall: Assault is nu verkrijgbaar op Android en iOS-apparaten.

De game is een free-to-play RTS, met elementen van Titanfall. De game centreert rondom een aangepaste versie van Hardpoint, waarin je knelpunten over moet nemen, beschermen en als eerste honderd punten verdienen. In sommige maps moet je de vijandige basis vernietigen.

Spelers krijgen kaarten met onder andere soldaten, piloten en Titans. Het is mogelijk om meer en betere kaarten via lootboxes te krijgen. De maps zijn bovendien voorzien van ziplines voor de piloten, en verwoestbare gebouwen voor Titans. Hiermee speel je verkorte routes naar objectives vrij.

Onlangs kreeg Titanfall 2 gratis de Frontier Defence co-op modus. De verkoopcijfers van Titanfall 2 vallen tegen, volgens Respawn Entertainment.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF