Eurogamer.nl

Korte Papers, Please film in de maak

Kan goede papieren voorleggen.

Cineastes Nikita and Liliya Ordynskiy werken aan een filmadaptatie van Papers, Please. De korte film komt later dit jaar uit en is op de gelijknamige indiegame van Lucas Pope gebaseerd.

In Papers, Please speel je een grenswachter in het fictieve land Arstotzka. Vluchtelingen uit naburige landen melden zich aan, en het is aan jou om te beslissen wie de grens mag oversteken. Je beslist zelf of je de door de overheid opgelegde criteria al dan niet hanteert.

De filmadaptatie is in handen van Nikita and Liliya Ordynskiy, die verbonden zijn aan het Moscow Institute of Television and Radio Broadcasting. De hoofrol is voor Igor Savochkin, bekend van Leviathan en Night Watch.

Papers, Please lanceerde in 2013. Sindsdien zijn er nog meerdere games met vergelijkbare thema's uitgebracht. Zo is onlangs Orwell: Ignorance is Strength aangekondigd.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF