Eurogamer.nl

Pc-versie Rez Infinite onverwachts uitgebracht

Inclusief VR-ondersteuning.

Rez Infinite-ontwikkelaar Tetsuya Mizuguchi heeft onverwachts een pc-versie van de game op Steam uitgebracht. De remake van de Dreamcast-versie uit 2001 is sinds vorig jaar beschikbaar op de PlayStation 4.

De pc-versie van Rez Infinite is ook met de HTC Vive en de Oculus Rift te spelen. Eerder kreeg de game al PlayStation VR-ondersteuning. Daarnaast is er een nieuw level genaamd Area X aan de game toegevoegd die specifiek voor virtual reality is ontwikkeld.

Naast VR-ondersteuning is de game zowel met muis en toetsenbord als met een controller te spelen. De pc-versie beschikt ook over diverse grafische opties, waaronder de mogelijkheid om de game in een 4K-resolutie te spelen.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF