Eurogamer.nl

Nintendo 64 krijgt nieuwe controller via Kickstarter-campagne

Nu kan je je games met twee in plaats van drie handen spelen.

Hardware-ontwikkelaar Retro Fighters werkt aan een moderne variant van de Nintendo 64-controller. In minder dan 24 uur bereikte de campagne zijn doel op Kickstarter.

De Retro Fighters-controller is op het ontwerp van de Xbox-controller gebaseerd. Zo is de analoge stick van het midden naar de linkerkant verhuisd. Ook zijn er twee extra Z-knoppen op de plaats waar je bij de Xbox-controller de L- en R-triggers vindt.

De controller is enkel aan te sluiten op een originele Nintendo 64. Je kunt de hardware enkel middels een extra kabel aan een pc koppelen. Mogelijk brengt Retro Fighters in de toekomst nog een USB-variant uit.

De controllers zijn beschikbaar vanaf november 2017 en kosten 20 euro.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF