Eurogamer.nl

Orwell: Ignorance is Strength aangekondigd

Originele Orwell-game krijgt er een grote broer bij.

Ontwikkelaar Osmotic Studios werkt aan Orwell: Ignorance is Strength. De game lanceert later dit jaar in verschillende episodes die op wekelijkse basis uitkomen.

De eerste Orwell-game was een maatschappijkritische game waarin de ontwikkelaar kritiek uitte op het gebruik van digitale data om terroristen op te sporen. In de game krijg je toegang tot gevoelige data via het Orwell-programma. Het is aan jou om deze al dan niet aan de overheid te overhandigen.

In opvolger Ignorance is Strength gebruik je opnieuw het Orwell-programma. Deze keer speel je een overheidsagent die bepaalt welk nieuws de wereld wordt ingestuurd. Je hebt de keuze om de waarheid of nepnieuws de wereld in te sturen.

De originele Orwell is momenteel te spelen via het Origin Access programma. Eerder maakte Electronic Arts bekend dat ook Battlefield 1 en Titanfall 2 naar Origin Access komen.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF