Eurogamer.nl

No Man's Sky Atlas Rises uitbreiding lanceert deze week

Trek je ruimtepak maar weer aan.

Hello Games laat weten dat de No Man's Sky uitbreiding Atlas Rises deze week gratis beschikbaar is.

Het bestaan van de uitbreiding werd middels een Alternate Reality Game bekend gemaakt. De ontwikkelaar stuurde cassettebandjes op naar fans, die elk een onderdeel van een code bevatte. 'Een kwart miljoen spelers rondom de wereld zijn samen gekomen', leest de aankondiging die fans per e-mail hebben ontvangen.

Atlas Rising wordt als onderdeel van patch 1.3 toegevoegd aan de game. De uitbreiding richt zich op het verbeteren van het verhaal in No Man's Sky en geeft je de mogelijkheid om met portalen snel tussen locaties te reizen. Eerder zijn er landvoertuigen toegevoegd aan No Man's Sky.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF