Eurogamer.nl

Metroid: Samus Returns Hard Mode beschikbaar zonder amiibo

Pijnig jezelf, niet je portemonnee.

Nintendo heeft aangegeven dat de Hard moeilijkheidsgraad in Metroid: Samus Returns zonder amiibo te ontgrendelen is.

Onlangs zijn er amiibo aangekondigd, speciaal gecentreerd rondom de nieuwe Nintendo 3DS game. Eerdere berichten gaven aan dat de kneedbare Metroid amiibo Fusion Mode ontgrendelde, een extra moeilijke stand. Hierdoor werd gespeculeerd dat de game alleen op Hard te spelen is indien je deze amiibo hebt.

Nintendo heeft nu opgehelderd dat Fusion Mode een nóg moeilijkere modus is, en dat de normale Hard Mode direct ontgrendelt wanneer je de game voor de eerste keer uitspeelt. De studio raadt bovendien aan dat je eerst de game in Hard Mode uitspeelt voordat je Fusion Mode probeert.

De game komt uit op 15 september 2017. Op de site lees je Sander's Metroid: Samus Returns preview nogmaals.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF