Eurogamer.nl

Ni No Kuni 2 Special Editions gelekt

Game krijgt eveneens season pass.

De Aziatische tak van Bandai Namco heeft per ongeluk de speciale edities voor Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom onthuld via sociale media. uit de aankondiging blijkt eveneens dat de game een Season Pass krijgt.

Er komen twee speciale edities voor de game, de Prince's Edition en de King's Edition. De Prince's Edition bevat de game, making-of Blu-ray, steelbook case, en de Season Pass. Over de inhoud van de Season Pass is nog niets bekend.

prince
king

De King's Edition bevat daarnaast ook nog een artbook van 148 pagina's, de soundtrack van de game op vinyl en een beeldje van 20 cm hoog.

Ni No Kuni 2 lanceert op de pc en de PlayStation 4. Vorige maand maakte Bandai Namco bekend dat de de Ni No Kuni 2 release is uitgesteld.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF