Eurogamer.nl

Primal Needs mod verandert The Witcher 3 in een Survival game

Oerdriften.

Modder stefan3372 heeft Primal Needs uitgebracht, een mod die honger-, dorst- en uitputtingsmeters toevoegt aan de pc-versie van The Witcher 3.

Geralt moet dankzij deze mod nu eten, drinken en regelmatig rusten om optimaal te vechten. Als je vergeet te eten verlies je langzaam je Vitality, bij grote dorst regenereert je Stamina niet meer en als je te moe bent kun je niet langer rennen, springen en uit de weg rollen.

Er zijn ook aanpassingen gemaakt aan het voedsel in de game. Het kan beschimmelen tenzij je het in je Stash opbergt. De mod is te installeren via NexusMods, waar tevens nog veel meer informatie te vinden is.

Er is meer The Witcher 3 niews. Zo is afgelopen mei aangekondigd dat er een The Witcher Netflix-serie komt.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.