Eurogamer.nl

Gerucht: tweede seizoen van The Wolf Among Us in de maak

Officiële aankondiging volgt vermoedelijk op San Diego Comic-Con.

Telltale Games werkt vermoedelijk aan een tweede seizoen van The Wolf Among Us.

Een tweet van de ontwikkelaar doet vermoeden dat Telltale later deze week een belangrijke aankondiging op San Diego Comic-Con doet. Opvallend is vooral dat het bericht meteen werd geretweet door Adam Harrington, die de stem van hoofdpersonage Bigby Wolf vertolkte in de eerste game.

De retweet is des te opvallender aangezien Harrington normaal gezien niet echt actief is op Twitter. Of het bericht al dan niet klopt, komen we tussen 20 en 23 juli te weten, wanneer San Diego Comic-Con plaatsvindt.

Het eerste seizoen van The Wolf Among Us kwam uit in 2013. Sindsdien heeft Telltale Games niet stilgezeten. Zo lees je op de website onder andere de Batman: The Telltale Series review en de The Walking Dead: A New Frontier review.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.