Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Her Story-ontwikkelaar kondigt Telling Lies aan

De waarheid en niets dan de waarheid.

Her Story-ontwikkelaar Sam Barlow werkt momenteel aan een nieuwe game genaamd Telling Lies. De game is geen sequel, maar wel een spirituele opvolger voor Her Story.

Veel details over de game zijn er nog niet. Wel laat Barlow weten dat Telling Lies opnieuw een FMV-game wordt. Het verhaal is een politieke thriller waarin je drie tot vier personages volgt.

Ook onthult de ontwikkelaar dat hij zich voor het verhaal heeft laten inspireren door de jaren 70, die een 'gouden periode zijn om de interactie tussen overheid, individuen en de maatschappij te onderzoeken'.

Bekijk op YouTube

Voor zijn nieuwe game werkt Barlow bovendien samen met uitgever Annapurna. Die uitgever bracht recentelijk What Remains of Edith Finch uit als eerste game. Annapurna is voornamelijk bekend als producent van Oscar-genomineerde films als The Master, Zero Dark Thirty, Her en American Hustle en bracht ook geld in het laatje voor het tweede seizoen van het wereldwijde podcastfenomeen 'Serial'.

De release van Telling Lies is nog niet voor meteen. Barlow begint pas eind dit jaar of begin volgend jaar met filmen. In afwachting lees je nog eens onze Her Story review.

Read this next