Eurogamer.nl

Rainbow Six Siege krijgt loot boxes

Skins voor iedereen!

Ubisoft voegt Alpha Packs toe aan Rainbow Six Siege, een soort loot boxes. Daarin vind je onder andere nieuwe cosmetische voorwerpen voor de game.

Naast die cosmetische voorwerpen bevatten de packs ook exclusieve Legendary tier items. Voorlopig zijn de packs enkel te koop met in-game geld. Het is nog niet geweten of het ook mogelijk wordt om echt geld te spenderen.

12

De Alpha Packs lanceren samen met patch 2.1.1 voor de game. Ubisoft voorziet de lancering van de patch voor de komende weken. Spelers krijgen een gratis Alpha Pack wanneer de patch beschikbaar is voor hun platform.

Patch 2.1.1 maakt deel uit van Operation Health voor Rainbow Six Siege. Op de site lees je ook nog eens onze Rainbow Six Siege review.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF