Eurogamer.nl

Nieuwe PlayerUnknown's Battlegrounds voorwerpen ontdekt

Gaat lek-ker.

Reddit-gebruiker DevinWatson heeft meerdere nieuwe objecten voor PlayerUnknown's Battlegrounds ontdekt.

De redditor ontdekte de nieuwe objecten toen hij de game files van de game onderzocht. In totaal heeft hij 54 nieuwe objecten ontdekt, waaronder een leren jas en een futuristisch harnas.

1

In een verklaring aan Eurogamer.net laat een medewerker van ontwikkelaar Bluehole Studio weten dat er op dit moment aan alle ontdekte objecten wordt gewerkt. Het is nog niet bekend wanneer de voorwerpen aan de game worden toegevoegd.

PlayerUnknown's Battlegrounds is speelbaar op de pc via Steam Early Access. De game is ook aangekondigd voor de Xbox One. Onlangs is de officiële PlayerUnknown's Battlegrounds release uitgesteld. De game komt nu officieel 'eind 2017' uit.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF