Eurogamer.nl

Castlevania tv-serie krijgt een tweede seizoen

Bel-monter.

Online streamingdienst Netflix laat weten dat de Castlevania tv-serie een tweede seizoen krijgt. Het is nog niet bekend wanneer het seizoen beschikbaar komt.

Netflix laat onder andere weten dat het tweede seizoen van Castlevania acht afleveringen krijgt. Het eerste seizoen van de animatieserie telt vier afleveringen en is sinds begin juli te bekijken via het online platform.

In de Castlevania tv-serie nemen Trevor Belmont, Sypha Belnades en Alucard het op tegen Dracula en zijn legers. Richard Armitage (The Hobbit) spreekt de stem in van Trevor. James Callis (Battlestar Galactica) speelt Alucard.

Producent Adi Shankar heeft onlangs onthuld dat hij ook aan een Assassin's Creed-animatieserie werkt. Deze serie vertelt volgens Shankar 'een origineel verhaal binnen het Assassin's Creed-universum.' Het is nog niet bekend wanneer deze serie wordt uitgezonden.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF