Eurogamer.nl

Eerste deel Little Nightmares: Secrets of the Maw DLC beschikbaar

Had nog geen releasedatum.

Het eerste deel van de Little Nightmares: Secrets of the Maw-uitbreiding is nu beschikbaar. Uiteindelijk komen er in totaal drie hoofdstukken uit die samen de volledige uibreiding vormen.

Het eerste hoofdstuk heet The Depth en loopt parallel aan het verhaal van Six in de hoofdgame. Nu neem je de rol aan van The Runaway Kid en moet je uit een onderwater gelopen kelder zien te ontsnappen.

Dat doe je door op water gebaseerde puzzels op te lossen en het monster The Granny te ontwijken. In november volgt het tweede hoofdstuk genaamd The Hideaway en in januari 2018 komt het nog naamloze laatste deel van de Secrets of the Maw-uitbreiding uit.

Carl zijn Little Nightmares review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Registreren

OF