Eurogamer.nl

Arms krijgt gratis DLC-personage

Mess-ingenieus!

Nintendo onthult tijdens de E3-beurs dat Max Brass een speelbaar personage in Arms wordt. De vechter wordt in juli als gratis DLC aan de game toegevoegd.

Max Brass is al een eindbaas in de singleplayer campaign van Arms. Hij is in staat om zich op te laden om zo aanvallen van vijanden beter te kunnen weerstaan. Zijn armen zijn ook permanent opgeladen als hij minder dan 25 procent HP heeft.

Nintendo voegt tevens een Spectator Mode aan Arms toe. Deze nieuwe feature wordt geďntroduceerd voordat Max Brass aan de game wordt toegevoegd. De precieze releasedatum van de nieuwe content is nog niet bekend.

Arms lanceert op 16 juni op de Nintendo Switch. Sander zijn Arms review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.